Zorgcoöperatie Kadoze Zorgcoöperatie Kadoze

Kookgroep in de PZC!

Vorige bericht

Dit unieke kookboek ter ere van ons 5-jarige bestaan biedt een kijkje in de keuken van Kadoze: de toegewijde vrijwilligers van de Kookgroep delen meer dan 20 van hun met zorg samengestelde menu’s met je. Alle gerechten die de afgelopen jaren door hen op tafel zijn gezet komen aan bod, waaronder de in het dorp befaamde MonChoutaart van Marc en het crêpe recept van Lisanne. Een boek vol met meer dan 130 lekkere gerechten die elke thuiskok kan maken, zeker met de tips die de Kookvrijwilligers delen. Bon appétit!

Download het volledige PZC artikel hier.

Vorige bericht Share Post :

More Posts

1 Comment

  • Hélène Bouman
    april 16, 2021 at 8:20 pm  - Reply

    Wat een ontzettend mooi initiatief. Super om dit te lezen. Kranten artikel toegestuurd door oude buurvrouw uit Kapelle waar wij met plezier met Lisanne in de straat hebben gewoond.

Geef een reactie